Йога-студия «Дом Солнца», Харьков

ул. Кооперативная, 6/8 г. Харьков +380 (63) 355-0-553


Драгобрат :: 1-й заїзд з 29 січня по 5 лютого 2023 - Йога-ретрит в Карпатах + цигун-тренінг + арт-сесії китайського живопису

Оставить отзыв

Время семинара: Воскресенье, 29 Январь 2023 - Четверг, 5 Февраль 2026

Семинар проводят: Владислав Зюбан, Руслан Омельяненко

 

Нові ретрити Академії здоров'я Yogadao
ви можете подивитись на нашому
новому сайті -

YOGADAO ACADEMY

 

29 січня - 5 лютого 2023

перший заїзд

 

Школа здоров'я YOGADAO,
Школа східного живопису Шен Фен та
ретритний центр "Янтри" запрошують в Карпати

  

ЙОГА-СЕМІНАР / ЦИГУН-ТРЕНІНГ 
ШКОЛИ YOGADAO

+

 У ВІЛЬНИЙ ЧАС

АРТ-ТРЕНІНГ
ПО
КИТАЙСЬКОМУ ЖИВОПИСУ
І КАЛІГРАФІЇ

 

- Гірськолижний курорт Драгобрат -

 

Реєстрація через пошту:

РЕЄСТРАЦІЯ НА ЙОГА-РЕТРИТ

Або просто додавайтесь в телеграм-групу ретриту...

 

 

Представляємо Вам
унікальну авторську ретритну програму,
яку створили для Вас 
провідні майстри Асоціації Yogadao -

 

Владислав Зюбан и Руслан Омельяненко

 

 

 

Трансформаційна йога-програма
та цигун-тренінг

"Дихання Життя"

Ключові техніки 1-го та 2-го ступенів Школи YOGADAO

 

ПРОГРАМА ЙОГА-СЕМИНАРУ

Практика з Владом Зюбаном:

- Хатха-йога за методикою YEAS | Yogadao Energy Athletic System
- Класичні йога-послідовності Yogadao Classica
- Практика йоги у вільному потоці

- Цигун, пранаяма та дихальні пранав'ями

- Практика структуруючого нейгун
- Алхімічний медитативний нейгун
- Тайцзи-цигун

- Структуруючі та розкріпачуючі вправи
- Спіральна суглобова гімнастика YEAS

- Реабілітаційні техніки
- Стоп-стрес практики
 
- Теоретичний матеріал - лекції на тему:
«Методологія цілісного оздоровлення (ваша система здоров'я)»
та як швидко приводити себе до ладу у воєний час

У вільний час, для всіх бажаючих,
психологічний арт-семінар з китайського живопису
та каліграфії з Русланом Омельяненко!

+

гірські лижі та сноубординг

+

чисте гірське повітря,
тихий затишний сімейний йога-готель,
казкові смерекові ліси,
білосніжні спуски Драгобрату

та

компанія цікавих та відкритих людей!

  

 

Ведучий йога-семінару та цигун-тренінгу: 
Владислав Зюбан

- тренер з напрямків: йога-терапія, цигун, нейгун, 
спіральна суглобова гімнастика, соматика,
біодинамічна остеопатія

- інтегратор шкіл та систем здоров'я

- спеціаліст у галузі цілісного оздоровлення
та гармонізації особистості людини

- автор онлайн-програми"Матриця Здоров'я"

- засновник Школи тренерів YOGADAO

- автор та провідний тренер Школи здоров'я YES
сучасної школи йога-терапії, цигун, соматики,
остеопатії та систем цілісного оздоровлення

- провів понад 190 ретритів та семінарів
- практикує з 1991, викладає з 2007

 

Китайський живопис та каліграфія:
Руслан Омельяненко

- Майстер китайського живопису та каліграфії,
психолог, коуч, бізнес-тренер

- творець та провідний викладач
Школи східного живопису Шен-Фен у місті Харків

- автор та спів-автор навчальних програм
і тренінгів

- досвід викладання живопису – 12 років

- досвід тренінгової діяльності – 20 років

 

 

Дати проведення йога-туру:

29 січня - 5 лютого 2023

Заїзд – 29 січня (полудень)

Перше тренування – 29.01 (вечір). Два тренування на день (шість тренувальних днів) + щоденні лекції (теоретичні та практичні нюанси практики). Останнє тренування – 4.02 (ранок). 4-5 лютого – день відпочинку.

Виїзд – вранці 5 лютого

 

Місце проведення семінару:

Карпати, гірськолижний курорт Драгобрат, ретритний центр «Янтри»

 

Поїхали з нами!

Незалежно від того, скільки Вам років і якого рівня ваша підготовка, запрошуємо Вас на наш авторський тренінг-ретрит! Це вже 190-й семінар Владислава Зюбана, досвідченого професійного тренера йоги та оздоровчих практик, що проводиться цього разу спільно з Русланом Омельяненком! На ретриті тренери поділяться робочими інструментами внутрішньої трансформації, теоретичними основами та практичним досвідом, проведуть 18 практичних занять за методикою Школи YOGADAO та Школи живопису Шен-Фен, унікальним практикам йоги, йога-терапії, цигун, нейгун, соматиці, китайського живопису (6 арт-сессій), медитації. А також, розкажуть про користь даних занять та результати їх застосування у повсякденному житті.

Новачки зможуть коректно “увійти” в практику. Це буде правильний старт заняттям йогою та живописом, з вірним розумінням процесу. А досвідчені практикуючі зможуть дізнатися для себе багато нового та набути безцінного і унікального досвіду!

 

НА ВИБІР ТРИ ВАРІАНТИ УЧАСТИНИ У РЕТРИТІ:

- Йога та цигун + живопис
- Тільки йога та цигун
- Тільки живопис

 

Реєстрація через пошту:

>> РЕЄСТРАЦІЯ НА ЙОГА-РЕТРИТ <<

Або просто додавайтесь в телеграм-групу... 

 


 

Декілька слів від автора програми:

Друзі! Мене звуть Владислав Зюбан. Запрошую Вас до Карпат на наш тренінг-ретрит! На вас чекають дивовижні відкриття та глибоке перезавантаження до"заводських налаштуваннь" :) Ви познайомитеся з найкращими методами цілісного оздоровлення та найефективнішими техніками формування внутрішньої Матриці Здоров'я!

Затишний ретритний центр «Янтри» розташований у чудовому місці, де можна поєднати заняття йогою та цигун з катанням на лижах та сноубордах. Готель знаходиться на околиці ялинового лісу, на схід від головних витягів Драгобрату, в тихому місці, трохи на відстані від основного скупчення готелів (ближче до вершини Близниця). У нашому розпорядженні буде тепла затишна дерев'яна зала для занять, чудовий готель з прекрасними зонами відпочинку та дозвілля, ресторан з унікальним авторським меню та пункти прокату гірськолижного екіпірування, а також... Прямо біля виходу з готелю! розташовані дитячий та дорослий витяги, за допомогою яких, з північно-східного боку, можна швидко піднятися до основних спусків Драгобрату.

За досвідом минулих виїзних гірськолижних ретритів сміливо можна сказати, що морозне повітря, лижі, цигун та йога - це чудовий мікс здоров'я, заряду позитиву, правильного тонусу, і як наслідок, поповнення життєвого ресурсу та глибокого перезавантаження нервової системи. У таких подорожах ефект відновлення, як правило, навіть більший, ніж після відпочинку на спекотних морських курортах!

 

 

КОМУ НЕОБХІДНИЙ ДАНИЙ ТРЕНІНГ

На цей ретріт ми запрошуємо всіх, кому близький цілісний підхід до оздоровлення і хто хотів би сформувати навички оптимальної внутрішньої саморегуляції, а також усіх, кому цікаве нове та глибше розуміння практики йоги і цигун. Гімнастика йогів буде практикуватися за унікальною авторською методикою школи Yogadao - Yogadao Classica та методикою YEAS - Yogadao Energy Athletic System. Тренування проходитимуть у змішаних статико-динамічних режимах, де значна увага приділяється безперервному внутрішньому руху, що перетікає, йога-асана-потоку в стилі динамічного цигун. Йога-терапії, як однієї з найефективніших систем практики, буде приділено належну увагу. Це стрижень, на який нанизуються всі інші важливі додаткові елементи. Особливу увагу буде приділено технікам трансформаційної спіральної гімнастики, що розкріпачують, а також, найефективнішим практикам «нічого незнання» (ідеомоторні рухи, «водорість» і їм подібні). Через прості вправи, що трансформують, ми почнемо закладати фундамент повного перезавантаження біомеханіки тіла, заново формуючи в собі навички граціозного і гармонійного природного руху, навички ідеальної осанки.

Одна з головних родзинок ретриту– практика НЕЙГУН - кінестетична медитація через усвідомлені внутрішні зусилля. У практиці нейгун, за допомогою простих і багаторазово повторюваних структуруючих вправ, ми будемо вчитися формувати в собі абсолютно нову культуру тонких внутрішніх зусиль, культуру відбудови цілісної структури енергетики тіла, що допомагає цілий день зберігати стан тонусу, наповненості та легкості без особливих напруг! Практика нейгун автоматично занурює людину у стан медитації, запускаючи механізми глибинної підсвідомої саморегуляції організму. Також, хатха-йога буде доповнена статичними та динамічними формами цигун, дихальними вправами та медитаційними сесіями!

 

У вільний денний час...

 

 

КИТАЙСЬКИЙ ЖИВОПИС

У денний час усі бажаючі зможуть взяти участь у арт-семінарі з китайського живопису
та каліграфії:

Методика та підхід Школи східного живопису Руслана Омельяненко – справжня алхімія. Це унікальна методика, побудована на уявленні древніх китайців про метафізику У-Сін - п'ятьох сил, енергій, першоелементів визначаючих перебіг всіх процесів у цьому світі. Метафізична концепція п'яти першоелементів стала основою практично всіх мистецтв Китаю. Живопис за методикою школи Шен-Фен – це не тільки техніка створення малюнка “одним рухом”, а й практика самовдосконалення людини, що навчається цього мистецтва. Хоча, правильніше буде сказати, що це практика самовдосконалення, за допомогою пензля та фарб. За час нашого ретриту Ви не тільки відкриєте в собі художника, але й познайомитеся з потужним інструментом саморозвитку. Ця техніка живопису не вимагає особливих навичок у малюванні і тому підходить як недосвідченим художникам, так і професіоналам!!!

Щодня на вас чекають нові цікаві арт-терапевтичні сесії!

Руслан вчить не просто живопису, а справжньої внутрішньої алхімії станів, уміння володіти енергіями, "стихіями". Його методика є унікальною і навіть ті, хто не вірить, що вміє малювати, з першого разу створюють дивовижні картини! Як показав досвід, правильний настрій, психологічний підхід до занять, художня творчість за методикою Школи східного живопису Шен-Фен, заняття цигун, тренування з йоги та інших дисциплін, гірські лижи - відмінно поєднуються і доповнюють один одного та на виході дають чудовий результат - справжню трансформацію і дуже відкритий стан.

 

 

ЛЕКЦІЙНИЙ МАТЕРІАЛ З ВЛАДОМ

І як вже традиційно прийнято, на нас чекає цікаве відкрите спілкування, щоденні лекції з запитаннями та відповідями – дуже важлива, теоретична частина ретриту! Ми навчатимемося очищати і структурувати не тільки тіло-енергію, але також і нашу свідомість. На семінарі будуть поглиблено розібрані питання культури мислення, усвідомленого харчування та очищення організму, оптимізації способу життя та режиму дня. Ми поговоримо про стрижень духу та принципи роботи зі свідомістю, про фундаментальні життєві цінності, особистісні та сутнісні мотивації, про те, як працює йога і про практичне вміння «спиратися на Початкове», як про базову навичку внутрішнього психофізичного центрування. А також, розберемо прості та екстра-ефективні методи швидкого відновлення життєвого ресурсу та антистресової саморегуляції – найкращі Стоп-Стрес техніки "на кожен день"!

 

Друзі, запрошуємо всіх, хто готовий відкрити свій розум та знайти для себе щось справді нове!

Як показує досвід, цей тренінг стане одкровенням не тільки для початківців, а й навіть для досить досвідчених практикуючих! 

 

Реєстрація через пошту:

БЕРУ УЧАСТЬ В ЙОГА-РЕТРИТІ!

 Або додавайтесь в телеграм-групу ретриту...

 

 

Кому буде цікавий цей ретріт?

 

 Всім хто:

 

 Вже готовий поставити собі головне запитання «Куди я живу?»
і хто готовий упорядкувати своє життя
за допомогою простих та ефективних,
всім зрозумілих, методик


♦ Має намір мати правильну вільну осанку,
відмінну координацію рухів,
енергетичний ресурс,
оптимальний баланс та спокійний ясний розум


♦ Хоче по-справжньому розкрити свою ірраціональну 
природу та познайомитися з живою традицією,
дивовижним світом китайського
живопису!

Хоче заглибитися в йозі, цигун і
в інші оздоровчі системи,
зрозуміти методику розвитку та
відкрити для себе новий підхід до практики


♦ Відчуває необхідність освоїти реальні
навички простої та ефективної
антистресової саморегуляції,
що особливо важливо для сучасного життя


♦ Збирається отримати робочі інструменти
для формування цілісного,
фізичного, емоційного, психічного та
духовного здоров'я

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ми запрошуємо всіх любителів йоги і цигун,
живої творчості та активного відпочинку!

 

 

ЩО КАЖУТЬ ПРО НАС НАШІ УЧНІ:

 

Відгуки учасників виїзних заходів нашої школи:

(виїзні ретрити за практиками 1-го ступеня Школи YOGADAO) 

 

«Я зовсім по-іншому існую...»

«Адже все не випадково!»

«Радість від кожної дії!»

«Вільний перебіг енергії...»

«Гра в хованки з власною ясністю!» 

 

Відео-відгуки учасників виїзних ретритів:

 

 

Для тих, хто зацікавився цим заходом,
  про програму ретриту докладніше...

 

Розгорнутий анонс практичної частини:

До якихось практик ми постійно повертатимемося, а щось буде виконано лише один раз, з метою формування цілісного результуючого ефекту…

- Стрижнева частина: суглобово-сухожильна гімнастика йогів за методикою Школи YOGADAO. Ранок - більш глибоке занурення у йогу, вечір - поточне потокове йога- та цигун-тренування з урахуванням м'якої компенсації навантаження для тих, хто катається на лижах. Вбудовані йога-техніки. Шийний, черевний та кореневий замок. Агні-сара-дхауті (черевна помпа) та наулі (черевний джгут). Робота з увагою в асанах. Програма занять підбирається з урахуванням групової динаміки та поточного стану кожного учня.

- Цигун и пранаяма. «Дерево» (Початковий рівень) і дихання, що очищає. Статика та динаміка. Спірально-хвильовий рух через центр тіла. Вкорінення. Цілісна вибудова «Центр-земля-центр-периферія». Розкриття клітинного дихання. Практика пранаями, для глибинної переналаштування тіла та нервової системи. Стабілізуючі прана-вьяями. А також: капалабхаті, бхастрика, махи-буддхі пранаяма, комплексне очищення каналів, ситалі та уджаї, повне, східчасте дихання, що розчиняється, свистелки, шипелки та інші медитативні дихалки.

- Тотальне перезавантаження біомеханіки тіла – трансформаційна спіральна суглобова гімнастика. Фундаментальні розкріпачувальні та структуруючі техніки: базові маятники та синхронізуючі пружини; основні вправи хвильової динаміки; практики для синхронізації внутрішнього краніосакрального "скелетного" дыхання. Трансформація енерговитратних рухових патернів, формування оптимальних навичок природного руху та правильної постави.

- Унікальні практики «нейгун» - кінестетична медитація через усвідомлені внутрішні зусилля Дія у недіянні. Що таке Нейгун. Як розслабити надконтроль і довіритись вільному потоку!?! Базовий нейгун 1 і 2 ступеню (культивація цілісності) - абсолютно екологічні вправи, що м'яко і глибоко трансформують тіло і психіку/особистість. Алхімічний медитативний тайцзи-нейгун, а також, базові вправи структуруючого нейгун 1-го та 2-го ступенів. Поздовжні, поперечні та спіральні зусилля. Вправи на їх розвиток та ключові налаштування уваги. Принцип пружної м'якості тіла та свідомості. 

- Індивідуальне коригування асан. Асани стоячи, скручування, складки, прогини, балансири на руках. Ключі компенсації гравітації. Гармонійна природна біомеханіка. Види клітинної енергії та, так звані, «розумні рухи» - принцип пов'язаного одноцілісного руху всіх тканин тіла. Структурування основних осей та балансування судин. Пронація та супінація, динамічна постановка стоп та долонь, плечових та кульшових суглобів. Взаємозв'язок ліктів, колін та попереку. Ключі до правильної мула-бандхи та внутрішні аспекти «тройного замку». Як розслабити м'язи і пропустити асану у глибокі тканини тіла. Як дістатися до усвідомлення сухожиль, фасцій, суглобів, зв'язок та кісток. Намір векторів сили та розслаблення на струнах – як змусити асану звучати!

- Стоп-стрес техніки на кожен день. Найефективніші сучасні методи розслаблення та відновлення життєвого ресурсу – алгоритми розслаблення лежачи, сидячи і стоячи. Практика нейтралізації тонких фонових напруг у тілі та в психіці. Вправи, що дозволяють генерувати стани надвисокої продуктивності. Вправи для синхронізації півкуль мозку. Найефективніші практики «нічого незнання» (ідеомоторні рухи, «водорість» та їм подібні). Фасціальний самомасаж. 

- Активний відпочинок. Гірські лижі та сноубординг, з інструктором чи самостійно. Лижний спорт добре поєднується з цигун і гімнастикою йогів. Хатха-йога та спіральна суглобова гімнастика відмінно розігрівають тіло та очищають свідомість перед спусками на лижах. Цигун та нейгун навчають тонкому балансу під час руху. У свою чергу, катання на свіжому повітрі правильно навантажує та розслаблює тіло, прибираючи стреси та "дурниці" з голови :)

 

 

Докладніше про програму теоретичної частини...

Паралельно із заняттями, заплановано лекційний матеріал – теоретичний семінар «Здоров'я та цілісність людини, та, як відновлювати себе у воєний час». Живе інтерактивне спілкування із тренером. Актуальні питання та розгорнуті відповіді. Щоденний лекційний матеріал з урахуванням останніх авторських напрацювань!

Дану ретритну програму я назвав «Точка Опори» і після проходження практичної та теоретичної частини стане зрозуміло, чому вона називається саме так. Когось може сказати, що питань досить багато, і за один семінар розібрати їх все глибоко буде складно (можливо, навіть якісь питання ми фізично не встигнемо розібрати - це точно, але)... Але, всі основні питання ми торкнемося :) Насправді, з досвіду попередніх ретритів, впевнено можна стверджувати - програма сформувалася дуже гармонійна і справді цілісна – необхідна базова теорія буде розібрана, що закладе правильний фундамент формування вашої особистої стратегії оздоровлення. Усі теми, одна з одної витікають, і одна одну доповнюють, вибудовуючи картину холістичного підходу до оздоровлення тіла та психіки. Спочатку, необхідно розібратися з багатьма питаннями, упорядкувати своє життя, «закрити діри» і побачити еволюційний процес у цілісності.

Для багатьох, навіть досвідчених людей, які вперше знайомляться з цією програмою, деякі теми виявляються справжнім одкровенням, а деякі поняття і прості принципи, що розбираються, раптом, взагалі виявляються справжнім темним лісом, в який, чомусь досі не ходили, і буває, навіть не заглядали :) Головне завдання у цій базовій семінарській програмі – розширити горизонти, показати напрями для фокусування уваги, розставивши основні акценти і дати кожному інструменти реальної трансформації, щоб практикуючий міг формувати цілісно розвинену особистість. На мою думку, такий базовий семінар має давати цілісне розуміння холістичного підходу до життя та до здоров'я – фізичного, емоційного, психічного, духовного та соціального здоров'я в цілому – відповідно, теоретичний семінар об'ємний.…

Акценти теоретичного блоку програми:

Розбір нюансів дихальних технік; гармонійна природна біомеханіка; стрижневі принципи вільного внутрішнього руху; «матриця оптимального стану»; яким чином правильне «нероблення практики» наповнює, тоді як, неправильне «роблення практики» виснажує; основи відбудови асан та техніка безпеки у гімнастиці йогів; структурна, енергетична та інформаційна цілісність; принцип врівноваження відцентрової та доцентрової сили; як уникнути шаблонного сприйняття і включити об'ємну увагу; цілісність особистості та холістичний підхід до здоров'я; творче включення до життя; стрижень Духа та фундаментальні життєві цінності; природна внутрішня культура та безкультурність; «опора без опори» або практичне вміння «спиратися на Початкове», як базова навичка внутрішнього центрування; особистісні та сутнісні мотивації; яма та німа; 8 ступенів йоги; що таке «Психологія здоров'я»; як працювати з «Колесом життєвого балансу» легко та правильно; деякі базові засади аюрведи; внутрішні біологічні ритми; коригування способу життя та харчування на основі інтуїтивного відчуття тонких природних взаємозв'язків; кінезіологічне тестування продуктів; натуральні імунно-модулятори та прикладна гомеопатія; рецепти та методи очищення організму; наша базова відповідальність; причини появи млявості та занепаду тонусу; початкова та набута енергія; регенерація та омолодження організму - «обертання колеса назад»; що робити, якщо виникає хвороба чи відкат у нересурсний стан; огляд антистресових технік - ефективні методи швидкої саморегуляції та відновлення життєвого ресурсу при підвищених психічних та фізичних навантаженнях.

 

Реєстрація через пошту:

ЇДУ З ВАМИ В КАРПАТИ!

Або просто додавайтесь в телеграм-групу... 

 

 

Оплата вільна -

Рекомендований повний внесок, внесок зі знижкою або просто донейшн - вибирайте!

Зараз війна, всім важко, тому можете сміливо, при необхідності, просто вносити комфортний для Вас донейшн

 

Повна вартість (рекомендований внесок)
та формати участі
в ретриті:


1. Йога, цигун, спіральна гімнастика + китайський живопис - 360 євро (15000 грн)

2. Тільки йога, цігун та спіральна гімнастика - 240 євро (10000 грн)

3. Тільки китайський живопис та каліграфія - 120 євро (5000 грн)

 

Знижки від 10 до 50%:

Передбачені різні індивідуальні антикризові знижки…

Умови сплати тренувального внеску досить гнучкі: за потребою передбачені вільні знижки від 10 до 50%!

 Або ж - вільний внесок - донешн, на ваш розсуд!

Розмір остаточного внеску за тренування Ви визначаєте самостійно, інтуїтивно, відповідно до своїх можливостей, та просто вказуєте його у заповненій анкеті учасника:-)

 

ПЕРЕДОПЛАТА

Під час реєстрації вноситься невелика часткова передоплата, а після закінчення семінару, з урахуванням актуальної для Вас на даний момент знижки та виходячи з відчуття якості та ступеня корисності отриманих знань та навичок, можна внести решту суми. Якщо ваші доходи на даний момент досить скромні, щоб сплатити повну вартість семінару, але є відчуття, що для Вас життєво необхідно таки потрапити на цей тренінг, то в цьому випадку, сміливо та не соромлячись, робіть собі знижку.

Повна оплата або додатковий донейшн:

За душевного пориву, за своїми можливостями, ви можете, звичайно ж, внести і повну вартість, ми будемо цьому, також, дуже раді – частина виручених коштів буде перерахована на волонтерські потреби та благодійні внески!

Як завжди:

Гарантовані знижки сімейним парам та учасникам попередніх семінарів!

Випускникам Школи здоров'я YES на тренування з йоги та цигун -
вільний донейшн!

Інструкторам Асоціації Yogadao - вільний донейшн!

 

 

Вартість проживання - від 500-750 грн

Вартість добового проживання в ретритному центрі «Янтри», не враховуючи харчування:

Від 500-750 грн/за добу та вище з 1 персони, в залежності від категорії номеру.

 

Запитуйте у нас, які є вільні номери та за якою вартістю на момент вашої реєстрації, номери під семінар ми вже забронювали:

Є 2-місні (2000 грн/доба за номер) і 3-місні (2500 грн/доба) номери, з душем.

А також, 6-місні хостел-номери (3000 грн/доба за номер), з душем, жіночі хостел-номери, чоловічі і загальні.

Є двокімнатний номер на 5 осіб - 4000 грн/доба, з душем.

 

Для дітей до 6-ти років проживання безкоштовне, понад 6-ти років – ___ грн/за добу (без надання додаткового місця). Додаткове місце – ___ грн/за добу.

 

Харчування:

В готелі «Янтри» якісне харчування за авторським меню Буфет, чи харчування за індивідуальним вибором. М'ясні та рибні страви замовляються за прайсом окремо. Вартість однієї трапези від 200 до 500 грн/день, залежно від вашого апетиту :)

Також, є кафе і ресторани поруч. Окроп, чай і питна вода постійно у вільному доступі у трапезной.

 

Проїзд - оплачується самостійно

Добиратися найпростіше поїздом, через Київ або Львів, чи прямим поїздом до залізничної станції Ясіня (або поїздом до Івана-Франківська та далі автобусом до селища Ясіня). Можна також доїхати в Ясиня автобусом від поїзда, від залізничних станцій Яремче, Ворохта, Татарів-Буковель).

Далі з Ясіня, трансфер, підйом на гору Стіг (50-60 хвилин УАЗіком) до готелю «Янтри», розташованого між вершинами Стіг та Близниця, поряд з базою "ОАЗА" (прямо поруч у підйомників ОАЗА).

 

Всі подробиці проживання, харчування та організації проїзду будуть надіслані Вам в інформаційному файлі після реєстрації…

 

>> ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ В ОДИН КЛІК <<

 Або просто додавайтесь в телеграм-групу... 

 

 

БРОНЮВАННЯ

Обов'язковою є попередня реєстрація та часткова передоплата за проживання.

На «Янтри» досить великий попит. Для тих, хто вноситиме передоплату пізніше ніж за 30 днів до ретриту, проживання бронюється якщо є вільні місця. Якщо ж місць на той час вже не буде, то нам доведеться шукати для Вас проживання в найближчих сусідніх готелях!

 

Реєстрація через пошту:

>> РЕЄСТРАЦІЯ НА ЙОГА-РЕТРИТ <<

Або додавайтесь в телеграм-групу ретриту... 

 

Відповіді на запитання:

+380675782222 (тел, Viber, WhatsApp)
e-mail: support@yogadao.pro 

 

 

Реєстрація через пошту:

>> РЕЄСТРАЦІЯ НА РЕТРИТ В ОДИН КЛІК<< 

 Або додавайтесь в телеграм-групу ретриту...

 

Відповіді на запитання:

+380675782222 (тел, Viber, WhatsApp)
e-mail: support@yogadao.pro 

 

 

 



© 2010-2016 Йога-студия «Дом Солнца», Харьков

  • Наши друзья
  • Изготовление сайтов (веб-дизайн, веб-программироание) — Yurk Sha
  •